Linea robogók, motorkerékpárok | kis- és nagykereskedelem

Eagle elektromos robogó
Linea Eagle elektromos robogó

Linea Eagle elektromos robogó, Lítium akkumulátorral

most 25 000 Ft kedvezménnyel!

A Linea Eagle benzines benzines változata régóta forgalmazott, rendkívül népszerű a kisebb testű robogók körében. Az egyre szigorúbb környezetvédelmi előírások és a növekvő igény a környezetünk megóvása iránt hívta életre a népszerű benzines robogó elektromos változatát.

A megszokott külső modern lithium akkumulátorral és Bosch motorral szerelt. Rendkívül gazdaságosan üzemeltethető, az akkumulátor akár 50-60 km távolság megtételét is lehetővé teszi, töltése csak néhány órát vesz igénybe.

Az elektromos robogó használata szinte karbantartás mentes, a rendkívül egyszerű meghajtó szerkezet miatt a benzines robogóknál alkalmazott alkatrészek nincsenek, azok cseréjéről, karbantartásáról sem kell gondoskodni.Azoknak, akiknek az egyre bonyolultabb benzines robogók használata nehézséget okoz (például hosszabb állás utáni indítás) ideális alternatíva az elektromos jármű. karbantartási igénye gyakorlatilag az akkumulátor karbantartására korlátozódik. Az akku karbantartásáról bővebben itt és itt olvashat.

A napi használathoz általában az egy akkumulátor is elegendő, de a hatótáv a második akkumulátor használatával duplázható. Egy akku esetén a bukósisak számára is megmarad az ülés alatti tartórész.

 

Az Eagle hátsó világítása és indexe modern, minden körülmények között jól látható led-es. Az első fényszóró led csíkkal ellátott, mely a nappali motorozásnál is jól észrevehetővé teszi a robogót. Az elektromos világító berendezések 12V-os rendszerűek.

 

Kezdő robogósoknak is ajánljuk kis tömege és könnyű kezelhetősége miatt.

Változatok

Az elektromos Eagle két változatban kapható.

Azok a járművek, melyeknek a tervezési végsebessége meghaladja a 25 km/h sebességet (max. 45 km/h), az 1/1975 (II.5.) KPM-BM és a 326/2011 (XII.28.) Korm. rendelet alapján a használathoz bukósisak, kötelező biztosítás és legalább AM kategóriás vezetői engedély szükséges.

Amennyiben a jármű maximális tervezési sebessége nem haladja meg a 25 km/h végsebességet, úgy azok vezetői engedély nélkül is használhatóak. Ugyanakkor ebben az esetben is szükséges a járműre kötelező biztosítást kötni, EU szabványos bukósisakot használni és az 1/1975 (II.5.) KPM-BM rendelet járművezetésre vonatkozó egyéb előírásait betartani (pl. alkoholos állapotban nem lehet vezetni).

 

A 45 km/h maximális sebességgel rendelkező robogók két sebességfokozattal rendelkeznek. Az első fokozat 25 km/h sebesség elérését teszi lehetővé.

« A 3 »

Motor és akkumulátor

A Linea Eagle motroja szénkefe nélküli Bosch motor. A kopó alkatrészek nélküli motor tartós használatot tesz lehetővé karbantartási feladatok nélkül.

Az akkumulátor lítium-ionos. A modern akkumulátor könnyű, nagy energiasűrűséggel rendelkezik és gyorsan tölthető. Töltési ciklusa jóval magasabb, mint a hagyományos ólomsavas akkumulátoroknak.

Forgalmazója magyarországi, elérhető vevőszolgálattal és alkatrész raktárkészlettel.

Jótállás: 3 év.

.

Műszaki adatok

Motor/ Akkumulátor
Motor típus Teljesítmény Akkumulátor Feszültség Kapacitás
Bosch
3 KW/400 ford.
Lithium 60 V 20 Ah
Töltési idő Töltési ciklus Hatótáv
4-6 óra 800 53 km
Futómű
Gumiabroncs Fék Felni Felfüggesztés
120/70-12 Tárcsa (e) /tárcsa (h) Alumínium Hidraulikus teleszkóp
Méretek
H/M/SZ Önsúly Tengelytáv Max. össztömeg
174 x 65 x 110 cm 72 kg 126 cm 230 kg  
Felszereltség
Világítás Index Műszerfal Ülésnyitás
Izzó (Ba20D)/LED Ry10 izzó/LED Digitális Kulccsal
AJÁNLOTT KISKERESKEDELMI ÁR: 679 000 Ft*

Akciós ár: 645 050 Ft

LÍTIUM AKKUMULÁTORRAL ÉS SZÉNKEFE NÉLKÜLI BOSCH MOTORRAL

 

*Az ajánlott kiskereskedelmi ár nem tartalmazza a szállítási- és beüzemelési költségeket.