Linea robogók, motorkerékpárok | kis- és nagykereskedelem

Linea Charger benzines robogó
Robogók

Linea benzines robogók

Linea Motor

Linea 50 cm3 benzin üzemű robogók széles választéka található meg az általunk forgalmazott modellek között. Sportos vonalvezetésű Linea Charger, a retro robogó stílus hagyományait őrző Linea Estate, az egyedi és újszerű stílust képviselő Linea Tab típusok mellett a rendkívül kedvező áron elérhető Linea Eagle típusok között választhat.

A robogók forgalmazását magyarországi importőr végzi, teljes mértékben a magyar jogszabályoknak megfelelő feltételekkel.

Műszaki tartalom

A járművek EURO5 normának megfelelő típusjóváhagyással rendelkeznek. Maximális tervezési sebességük 45 km/h.  A környezetvédelmi normáknak való megfelelőség mellett az elsődleges szempont, hogy megbízható, egyszerű technikai megoldások kerüljenek használatra.

Ezért a benzines robogóink üzemanyag ellátása karburátoros. Karburátor és a vezérlés Dellorto gyártmány

Forgalomban való részvétel

A robogóval a közúti közlekedésben minimum AM-es (segédmotorkerékpár) jogosítvánnyal vehet részt. A robogónak kötelező felelősségbiztosítással kell rendelkeznie és a robogó váza az importőr által beütött, CM jellel ellátottnak kell lennie.

Amennyiben nem rendelkezik vezetői engedéllyel, úgy az elektromos robogó menüpont alatt vásárolható olyan jármű, mely vezetői engedély nélkül is használható.

Fontosnak tartjuk, hogy a vásárolható robogókhoz folyamatos tartalék alkatrész ellátás biztosított legyen. Ezért az általunk importált robogókhoz széles körű tartalék alkatrész választékot talál webáruházunkban.