Linea robogók, motorkerékpárok | kis- és nagykereskedelem

Linea Charger benzines robogó
Robogó alkatrészek

Robogó, quad alkatrész értékesítés

Fontos, hogy a robogóhoz minden tartalék alkatrészt olyan helyről vásároljon, amely megbízható és garantálja a minőséget és a valóban a megfelelő alkatrésszel látja el a robogó tulajdonosát. Fontos, hogy a megfelelő alkatrész kiválasztása előtt alaposan tájékozódjon. Néhány szempont a megfelelő forrás megtalálásához:

Márka és modell pontos meghatározása

Mindig győződjön meg róla, hogy az alkatrész megfelel a robogó márkájának és modelljének. Az alkatrészek sokszor modellspecifikusak, így fontos, hogy pontosan megfeleljenek a robogójának. ha nem tudja pontosan a robogójának a típusát, úgy mindenképpen érdemes az alkatrész vásárlása előtt az eladó vevőszolgálatának a tanácsait kikérni! Főleg Távol-keleti benzines robogók esetén gyakori, hogy szinte ugyanolyan műszaki tartalommal rendelkező motorokat hívnak különbözőképp, de az is előfordul, hogy egyébként különböző robogók rendelkeznek ugyanolyan -vagy nagyon hasonló- kereskedelmi névvel.

Hivatalos alkatrész forrás, alkatrész minőség

Közúti közlekedés veszélyes üzem. Fontos, hogy csak megbízható forrásból származó alkatrészeket használjunk. A gyári eredeti alkatrészek mellet csak jó minőségű másodlagos piacra gyártott alkatrészeket érdemes beszerezni! A tisztázatlan eredetű alkatrészek beépítése csökkenti a robogó élettartamát, ráadásul a nem megfelelő minőségű alkatrész dupla kiadást is jelent a kétszeres munkadíj költség következtében. Egyes alkatrészek kritikus elemei a robogónak. Ilyenek például a fékek, futómű alkatrészek amelyek a közlekedés biztonságát alapvetően befolyásolják, ezeknek a minősége nem térhet el az eredeti típusjóváhagyásban előírt követelményektől.

Elérhetőség, szállítási idő, garancia

Online vásárlás során elengedhetetlen annak ellenőrzése, hogy az eladásra kínált alkatrész valóban elérhető rövid határidőn belül. Érdemes tájékozódni arról is, hogy ha nem megfelelő alkatrészt vásárolt, akkor azt hova, kinek és milyen feltételekkel lehet visszaküldeni. Távolsági értékesítés esetén a fogyasztónak elállási lehetősége van, ugyanakkor ezt a jogát nem tudja gyakorolni ugyanolyan módon. Nem mindegy, hogy a nem megfelelő vásárlást adott esetben egy másik EU tagállamba kell vissza küldeni, vagy országon belül és nem mindegy, hogy a visszajáró vételár, vagy a cserélt alkatrész mikorra érkezik meg.

Ár-érték arány

Ne csak az ár legyen a döntő szempont az alkatrész vásárlása során, hanem a fentiek szerint a minőséget és a funkcionalitást is figyelembe kell venni. A legjobb választás, ha kedvező árú, gyári eredeti alkatrészeket vásárol.

Elérhető vevőszolgálat, tanácsadás

Ha bizonytalan a megfelelő robogó alkatrész kiválasztásában kérjen tanácsot! Olyan alkatrész értékesítőt válasszon, ahol rövid időn belül választ kap kérdéseire. Azok az értékesítő helyeken, ahol alkatrész raktárkészlettel is rendelkeznek lehetőség nyílik az alkatrészek méret szerinti egyeztetésére is.

 

Benzines és elektromos robogó és quad alkatrészek raktárkészletről

Importőrként főleg a Linea Motorok teljes motorválasztékának az alkatrész értékesítésével foglalkozunk. Alkatrészeink gyári eredeti robogó alkatrészek, melyek 24-48 órás szállítási határidővel kerülnek kiszállításra.

Az alkatrészek megfelelnek az EU-ban előírt minőségi követelményeknek, mely szerint csak az az alkatrész értékesíthető, mely rendelkezik CE jóváhagyással, vagy olyan termékből származik, mely rendelkezik az EU típusjóváhagyásával (gyári, eredeti alkatrészek). Alkatrészeink minősége ezért nem azonos az utángyártott, sokszor kimondottan gyenge minőségű alkatrészekkel. Eredeti Linea alkatrészek kizárólagosan nálunk, vagy kereskedelmi partenerinknél érhetőek el.

 

Raktárkészletünkön megtalálhatóak az elektromos- és a benzines EURO 4-es és EURO 5-ös robogóink (Charger, Eagle, Tab, Estate) tartalék alkatrészei mellett a régebbi típusainkhoz ( Fighter, Style, Integra, Speedy, Viper, Explorer, Grido) tartozó alkatrészek is.

Motowell, Keeway, egyéb Távol-keleti modellek alkatrészei

Több eredeti gyári alkatrészünkkel helyettesíthető más, európai importból, vagy magyar importőr által forgalmazott robogók, quadok alkatrésze. Az egyezéseket a https://webshop.lineamotor.hu alkatrész webáruházunkban megtalálja. Alkatrészeinkkel így ezeknek a modelleknek az alkatrész utánpótlását is megoldhatják, olcsó, ugyanakkor jó minőségű alkatrészek használatával.

robogó elektronika

Tartozékok és kiegészítők

Gyári eredeti alkatrészek mellett többféle robogókhoz használható tartozékot is megtalálnak webáruházunkban. Bukósisakok, tároló dobozok, motortakaró ponyvák, minőségi Continental gumiköpenyek, Repsol motorolajok és Banner akkumulátorok.

Robogó alkatrész webáruház

Alkatrész értékesítés webáruházunkon keresztül történik kis- és nagykereskedelmi partnereink felé. A webáruházban alkatrész kategóriánként találnak motorblokk alkatrészeket, elektronikát, idomokat, fék és futómű alkatrészeket és sok egyéb alkatrészt.

A webáruház használatának megkezdése előtt javasolt a tájékoztatónk elol