Linea robogók, motorkerékpárok | kis- és nagykereskedelem

Linea Charger benzines robogó
Rólunk
MEGFIZETHETŐ KATEGÓRIA

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG

Linea Motor- El Mundo Kft.

Vállalkozásunk 1999 végén alakult elsősorban SEAT gépkocsik forgalmazására, szervizelésére. 2004 novemberétől független jármű kereskedésként és javítóműhelyként működtünk, míg 2007-től megkezdtük robogók quadok, később elektromos kerékpárok, elektromos robogók és ezen járművek alkatrészeinek a forgalmazását

Minőségpolitikánknak megfelelően sikerült kiválasztani az egyik legmegbízhatóbb gyártó termékeit. Választásunknál a fontos pozíciót töltött be a megjelenés is, melyet a magyar piac ízléséhez formáltuk. Termékpalettánkban mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb rendkívül kedvező árú járművet.

Cégünk munkatársai sokéves tapasztalattal rendelkező kiváló szakemberek, akik nem csak munkájuknak, hanem hivatásuknak is érzik a járművekkel való foglalatosságot. Nagy hangsúlyt fektetünk a vevőszolgálati feladatok ellátására, igyekszünk gyorsan, kedvező árú termékekkel ellátni vevőinket. Nálunk nem ér véget az ügyféllel való kapcsolat a jármű értékesítését követően, nem kell elérhetetlen vevőszolgálattal szembesülnie ügyfeleinknek.

A LINEA Márkanévvel felvértezett termékek gyors szállítását a magyarországi raktárbázisunk, mindennapi használhatóságát széles alkatrész választékunk és felkészült partnereink biztosítják.