Linea robogók, motorkerékpárok | kis- és nagykereskedelem

Linea Charger benzines robogó
Összecsukható elektromos kerékpár

Összecsukható elektromos kerékpár

Összecsukható elektromos kerékpár nyaralásra, munkavégzésre

Az összecsukható elektromos kerékpárt kis helyigénye miatt elsősorban azoknak ajánljuk, akik a kerékpárt csak időszakosan használják és fontos, hogy a tárolás-, vagy szállítás esetén a lehető legkisebb helyet foglalja a kerékpár. Ideális a nyaralások, kempingezések során, de olyan teherautó sofőröknek is ajánlott, akik a tehergépkocsival történő parkolást követően nagyobb távolságokra is mobilak szeretnének maradni.

Az összecsukható elektromos kerékpár pillanatok alatt, néhány gyorscsatlakozó segítségével üzembe helyezhető, vagy összecsukható.

Műszaki tartalma gyakorlatilag megegyezik az általánosan ismert elektromos kerékpárokéval. A digitális kijelzőn könnyedén választhatunk az elérhető sebességfokozatok között és egy gombnyomással akár meg is szüntethetjük a rásegítést és a 7 sebességes Shimano váltó segítségével kerékpárként is használható.

Elektromos kerékpárjaink 250W-os névleges teljesítményű, szénkefe nélküli motorral szereltek. A váz alumínium, az akkumulátor 36V 8Ah líthium.

Az első és a hátsó fék is tárcsafék, mely nemcsak a fékezés hatékonyságát növeli, hanem megóvja az alumínium felnit is a fékezéskor fellépő erőteljes kopástól, így annak az élettartama jelentősen megnő. A váltó 7 sebességes Shimano. A gumiköpeny hosszú élettartamú gumi.

Az akkumulátor,

  • mélykisülés elleni,
  • túlterhelés elleni,
  • rövidzárlat elleni,
  • túlfeszültség elleni,
  • túlmelegedés elleni,
  • túláram elleni védelemmel rendelkezik.
Motor: 250W szénkefe nélküli
Akkumulátor 8 Ah, Lithium-ion
töltési idő: 4-6 óra
Hatótávolság 30 km
Fék (első/hátsó) tárcsa/tárcsa
Gumiabroncs (első/hátsó) 20*2,125
Önsúly 20 kg
Méretek 159×105 cm
Max. sebesség 25 km/h
Felszereltség digitális kijelző (5 sebesség fokozat)
7 sebességes Shimano váltó
AJÁNLOTT KISKERESKEDELMI ÁR: 379 000 Ft

Aluminium váz, Li-ion 8 Ah akkumulátor 36V, 20″x2,125 dupla falú alumínium kerék Shimano váltó (7 seb.), első-hátsó tárcsafék.

Megrendelhető a https://webshop.lineamotor.hu/ oldalon.