Linea robogók, motorkerékpárok | kis- és nagykereskedelem

Linea Insetto elektromos robogó
Linea Insetto elektromos robogó

Linea e-Insetto elektromos robogó, Lítium akkumulátorral

Elektromos robogó

A Linea E-Insetto új modell, mely kizárólag elektromos változatban kapható. Az egyre szigorúbb környezetvédelmi előírások és a növekvő igény a környezetünk megóvása iránt hívta életre a népszerű benzines robogó elektromos változatát.

A retro robogók széles, hosszú üléssel és magas kormánnyal rendelkezik, így kényelmesen vezethető magasabb járművezetőknek is. Akkumulátorának a kapacitása megnövelt, így még a 45 km/h sebességgel történő használat esetén is 50-60 km-es hatótávval rendelkezik. Használata során két sebességfokozat állítható , a kisebb maximálisan 25 km/h sebességet tesz lehetővé. Az alacsonyabb sebességfokozat kisebb energia felhasználást igényel, ami megnöveli a jármű hatótávolságát.

Rendkívül gazdaságosan üzemeltethető, az akkumulátor akár 50-60 km távolság megtételét is lehetővé teszi, töltése csak néhány órát vesz igénybe.

Az elektromos robogó használata szinte karbantartás mentes, a rendkívül egyszerű meghajtó szerkezet miatt a benzines robogóknál alkalmazott alkatrészek nincsenek, azok cseréjéről, karbantartásáról sem kell gondoskodni.Azoknak, akiknek az egyre bonyolultabb benzines robogók használata nehézséget okoz (például hosszabb állás utáni indítás) ideális alternatíva az elektromos jármű. karbantartási igénye gyakorlatilag az akkumulátor karbantartására korlátozódik. Az akku karbantartásáról bővebben itt és itt olvashat.

A napi használathoz általában az egy akkumulátor is elegendő, de a hatótáv a második akkumulátor használatával duplázható. Egy akku esetén a bukósisak számára is megmarad az ülés alatti tartórész.

 

A  világítása és indexe modern, minden körülmények között jól látható led-es. Az elektromos világító berendezések 12V-os rendszerűek.

« A 2 »

Motor és akkumulátor

A Linea Eagle motroja szénkefe nélküli Bosch motor. A kopó alkatrészek nélküli motor tartós használatot tesz lehetővé karbantartási feladatok nélkül.

Az akkumulátor lítium-ionos. A modern akkumulátor könnyű, nagy energiasűrűséggel rendelkezik és gyorsan tölthető. Töltési ciklusa jóval magasabb, mint a hagyományos ólomsavas akkumulátoroknak.

Forgalmazója magyarországi, elérhető vevőszolgálattal és alkatrész raktárkészlettel.

Jótállás: 3 év.

.

Műszaki adatok

Motor/ Akkumulátor
Motor típus Teljesítmény Akkumulátor Feszültség Kapacitás
Bosch
3 KW/400 ford.
Lithium 60 V 26 Ah
Töltési idő Töltési ciklus Hatótáv
4-6 óra 800 50 km
Futómű
Gumiabroncs Fék Felni Felfüggesztés
120/70-12 Tárcsa (e) /tárcsa (h) Alumínium Hidraulikus teleszkóp
Méretek
H/M/SZ Önsúly Tengelytáv Max. össztömeg
195 x 70 x 115 cm 78 kg 141 cm 246 kg  
Felszereltség
Világítás Index Műszerfal Ülésnyitás
HS1/LED LED Digitális Bowdenes
AJÁNLOTT KISKERESKEDELMI ÁR: 779 000 Ft*

LÍTIUM AKKUMULÁTORRAL ÉS SZÉNKEFE NÉLKÜLI BOSCH MOTORRAL

 

*Az ajánlott kiskereskedelmi ár nem tartalmazza a szállítási- és beüzemelési költségeket.