Linea robogók, motorkerékpárok | kis- és nagykereskedelem

Image Alt

Linea elektromos kerékpárok

ELEKTROMOS KERÉKPÁR PÁLYÁZAT
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által biztosított pályázati forrásból pedelec rendszerű kerékpárokra 90 eFt állami támogatás igényelhető 2021.01.04. naptól beadott pályázatok esetén.
A részletes kiírás itt megtekinthető: pályázati kiírás

A pályázat több körben kerül meghirdetésre, következő alkalommal 2021.01.04. napon. Pályázat beadását az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. elektromobilitás csoport weboldalán keresztül lehet kezdeményezni. Az oldal elérhető : elektromobilitás bejelentkezés

A pályázat beadásához a pályázónak ügyfélkapus regisztrációval, valamint -legalább három hónapos- munkaviszonnyal kell rendelkeznie. A pályázat utófinanszírozott, így a nyertes pályázónak az elnyert támogatással csökkentett vételárat kell kifizetnie a szállítónak.
A kifizetés feltétele, hogy a kerékpár regisztrálásra kerüljön és BikeSafe törzskönyvvel rendelkezzen. A regisztrációt és a törzskönyv kiadásának a kezdeményezését a szállító vállalja.

Kerékpárként a közúti közlekedésben a KRESZ szerint maximum 300W névleges motor teljesítményű, elsődlegesen pedálhajtású jármű vehet részt. Elsődleges pedálhajtás jelentése szerint a kerékpár meghajtását a segédmotor csak segítheti önállóan az nem működtethető, kizárólagosan a motor nem hajthatja a kerékpárt.

Az általunk forgalmazott kerékpárok megfelelnek az EU hatályos előírásainak, így azokkal szabályosan vehet részt a közúti közlekedésben.

« A 2 »

Elektromos kerékpárjaink 250W-os névleges teljesítményű, szénkefe nélküli motorral szereltek. A váz alumínium, az akkumulátor 36V 10Ah lítium. Első villa hidraulikus teleszkópos, a felni szintén alumínium és dupla falú. Az első és a hátsó fék is tárcsafék, mely nemcsak a fékezés hatékonyságát növeli, hanem megóvja az alumínium felnit is a fékezéskor fellépő erőteljes kopástól, így annak az élettartama jelentősen megnő. A váltó 6 sebességes Shimano. A gumiköpeny hosszú élettartamú gumi.

.

A kerékpár digitális műszerfallal szerelt, ahol könnyedén tudja váltani a rásegítés fokozatait. Az első fokozatban nem működik a rásegítés, ilyenkor hagyományos kerékpárként tudja a járművet anélkül, hogy a vezérlőegységet ki-be kellene kapcsolni.

Az alumínium-lítium anyagfelhasználás miatt az elektromos kerékpár könnyű, a shimano váltó segítségével kényelmesen használható kerékpárként is.

A váz kialakítása, az alacsony átlépési magasság miatt a kerékpárt idősek is könnyedén használhatják.

« A 2 »

Linea AEB03 26″

Linea AEB10A 28″

AJÁNLOTT KISKERESKEDELMI ÁR: 247 000 FT-tól

Aluminium váz, Li-ion 10 Ah akkumulátor 36V 10Ah, 26″x1,75 dupla falú alumínium kerék Shimano váltó (6 seb.), első-hátsó tárcsafék, teleszkópos villa